W.B. Samson søker deltidsmedarbeider!
Vi ser etter flinke medarbeidere til en 60% deltidsstilling hos W.B Samson på Tveita.
Om oss
Vi har som ambisjon å være blant de beste i Europa. Det synes vi er et litt hårete og passe abstrakt mål. I vår bransje tror vi det innebærer å lære av historien og skape for fremtiden. Det vi serverer er bakervarer og kaffe, sandwicher, salater, kaker og brød. Det vi derimot jobber med, er service. Vårt viktigste mål er å gjøre dagen til våre mange tusen daglige gjester et par knepp bedre. For å gjøre det, trenger vi dyktige lagkamerater som brygger kaffe, smører baguetter og steker kanelboller – hver dag, året rundt.
Er dette deg?
- Genuint opptatt av god service
- Liker å spille på lag, i høyt tempo
- Et JA-menneske og et A-menneske
- Utadvendt, med glimt i øyet
- Detaljorientert
- Du må kunne jobbe kveldstid og helger
Vi stiller ingen faglige krav for å søke på barista- og servitørstillinger hos oss. Alt du trenger å kunne, vil du få grundig opplæring i. Det er også gode muligheter til å fordype seg i fagområdene du finner ekstra interessante.
Det er imidlertid viktig at du aldri glemmer hva jobben din i hovedsak består av, uansett stedets ambisjoner:
- Ønske gjester velkommen
- Ta oppvasken
- Rydde bord og servere gjester – alltid med et smil om munnen
For å jobbe hos oss må du være interessert i å bidra til å utvikle stedet, laget og deg selv. Dette gjelder uansett hvilken rolle du er ansatt i. Du må ha et genuint ønske om å lære mer om service og smak. Fleksibilitet og en over gjennomsnittet interesse for renslighet, særlig på jobb, er nødvendig.
Alderskrav: Du må ha fylt 18 år for å jobbe hos oss.
Skal du jobbe hos oss, må du ikke bare være villig til å gjøre disse tingene – du må være den personen som faktisk liker det litt.
Slik søker du
Kjenner du deg igjen i dette? Klikk på Send CV og søknad her for å søke!
Om W.B Samson
W.B. Samson ble etablert i 1894 av Wilhelm Bismarck Samson og drives i dag av 4. og 5. generasjon Samson-etterkommere, Morten, Carl Fredrik og Per Christian. Familiebedriften startet på Egertorget i Oslo og er byens eldste av sitt slag. I 1911 ble bakeriet flyttet til Gyldenløvesgate 8 på Frogner, men filialen vår på Egertorget er der fremdeles. Vi har i dag 20 filialer i Oslo og Akershus.